Klik her og se de smukke, skulpturer i glas

Ivan Boytler
Kunstner

I mere end 35 år har jeg arbejdet som udøvende kunstner, hvor jeg har udført og gennemført mange kunstprojekter for private som offentlige virksomheder. Udover udsmykningsopgaver arbejder jeg også med unikaskulpturer. Jeg udtrykker mig fortrinsvis med glas i mange forskellige tekniker, men har også udført mange opgaver hvor f.eks.kobber, bronze, sten og træ indgår. Min inspiration opstår spontant når jeg jeg oplever de fysiske rammer omkring en virksomhed eller institution.

Det handler for mig om forståelse og indlevelse inden jeg skaber en vision og et idegrundlag for opgaven.

Jeg har aldrig lagt mig 100% fast på en stil eller en bestemt teknik. Den umiddelbare inspiration har altid spillet en stor rolle for mine værker. Glas er jo et unikt og særdeles udtryktsfuldt materiale, der med den rigtige håndtering og behandling giver nogle helt fantastiske og udtryksfulde oplevelser.

De seneste år har jeg eksperimenteret og tillagt mig en krævende, men spændende, teknik med sandslipning af glasbilleder og glasskulpturer i mange forskellige kreative udformninger. ( Se de viste eksempler )

Uanset hvilken type opgave jeg skal løse, har langt de fleste af mine kunder besøgt mig på mit værksted og showroom hvor det er optimalt at være kreative sammen. Få et indblik og en konstruktiv snak om mulighederne. Besøg mig efter aftale.

Velkommen til